Povestea FEW

Am început cu o mică echipă specializată pe un produs unic pe piața internațională, un model de pantalon tricotat, din fibre naturale cu torsade, asemenea unui pulover sau fular, care a avut un impact incredibil pe piața, luandu-ne prin surprindere chiar si pe noi. Atunci am înțeles nevoia femeilor pentru tinute deosebite, nu neaparat de serie și am hotărât sa căutam sa menținem aceeași linie, sa mergem pe ideea de lucruri putine dar speciale.

Astfel am creat Brandul FEW Fashionistas, pentru a ajuta femeile care sunt în căutarea de produse deosebite, in cantitate limitată, de calitate și care să se potrivească cu stilul lor. La FEW Fashionistas fiecare femeie este o fashionista. Iar o fashionista are nevoie de ținute și accesorii diferite de zi cu zi, cat și pentru ocazii.

Permite-ne deci să te ajutăm să faci shopping cu stil, shopping deștept, pentru a iesi in evidentă in cercul tău de prieteni sau la birou. Astfel căutam sa-ti prezentam diverse elemente pentru diverse stiluri, de la cele clasice, la cele moderne și in tendințe, pentru a te simți mereu încrezătoare, pentru a deveni o adevărata zeița urbana.

Noi mizam pe outfiturile moderne și mai ales comode, pe seturi casual de utilitate cotidiană și in timpul liber, chiar și când vorbim despre rochii. Cautam mereu sa ne gândim la versatilitatea si funcționalitatea unui nou produs, cautăm utilitatea unui design modern dar cu croi lejer sau un croi clasic dar sa fie si interesant. Căutam sa fie ușor de asortat, sa avantajeze orice silueta, sa fie ușor de purtat la orice vârsta, sa poată fi purtat cu toc sau fara, atât la birou cat și la evenimente.

Asta pentru ca stim cât de prețios este timpul unei femei active și moderne , in câte activitati poate fi implicată și cata presiune poate simți atunci când vrea sa fie mereu pretențioasa și la înălțime in mediul sau.

Mai mult decât atât, dorim sa fim mereu interactivi cu tine, sa iti oferim oricând un serviciu de consultanță care te ajută să ai încredere in tine și in noi, sa iți construiești sau sa îți completezi propriul stil, folosind elementele din magazin.

Așadar, dacă ai dificultăți în magazinul nostru , asteptăm doar să ne anunți și suntem mereu aici să te ajutăm, dacă ai întrebări sau neclarități. Este un plus cu care ne-am creat o baza solida de cliente fidele, carora le-am câștigat încrederea tocmai prin seriozitate, sinceritate, transparentă și orientarea stricta către nevoile lor. În acest sens îți punem la dispoziție și o rubrica a clientelor noastre fidele, atât din tara cât și din diaspora, clientele VIP și mesajele lor de apreciere și mulțumire.