Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, si nici nu doresti sa optezi pentru SCHIMB PRODUS,  ai  14 de zile calendaristice drept de retur de la momentul livrării/ridicării conform OUG nr 34/2014.

Va trebui sa ne contactati sau sa completati formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Cum procedezi:

Contactati orice firma de curierat doriti (nu posta), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat) si trimiteti coletul la adresa noastra. In plic se printeaza si se pune si formularul de retur sau ne sunati pentru detalii motiv. Nu se restituie banii pe transport, numai pe valoarea produselor!

Transferul banilor se realizeaza legal in maxim 30 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi, insa noi efectuam plata imediat cum ajunge coletul in stare buna.

Vă rugăm nu trimiteţi produsul în sistem RAMBURS, deoarece orice produs trimis în acest sistem va fi returnat fără notificare prealabilă. Nu putem efectua plata storno cash ci doar din contul fimei, pentru a se regasi in contabilitate.

PUTETI SOLICITA RETURUL DE PRODUSE IN URMATOARELE CAZURI:

  1) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (culoare sau defect). In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei).
  2) Produsul prezinta defect. In acest caz va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat. In acest caz va rambusam si valoarea transportului.
In cazul in care produsul prezinta un defect, sau primiti un alt produs sau o culoare gresita (cazurile 1 si 2), taxa de transport aferenta returnarii produsului catre noi va fi suportata de noi.
  3) Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat un model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu un alt model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dvs si se va rambursa numai valoarea produsului, fara transport.

  Conditii generale pentru returul produselor vandute de Few Fashionistas: .

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Nu pot fi returnate conform legii urmatoarele produse: costume de baie/body-uri si produse efectuate la comanda dupa specificatiile clientului (prescriptie)
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.